Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde vijgen met kaneelricotta
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
9
grote
vijgen
gehalveerd
▢
60
ml
limoensap
▢
50
g
bruine suiker
▢
200
g
vetarme ricotta
▢
½
theelepel
kaneel
gemalen
▢
1
eetlepels
suiker
fijne
Instructies
Leg de vijgen, met de gesneden kant onder, op een grote grillplaat.
Smeer de vijgen in met een mengsel van limoensap en bruine suiker.
Plaats de vijgen onder de voorverhitte grill tot ze lichtbruin zijn.
Meng ondertussen de kaas, de kaneel en de suiker in een kleine kom.
Serveer het ricottamengsel bij de vijgen.
Met een glas sauternes erbij is dit gerecht om van te watertanden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht