Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktballetjes met brie en walnoot
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
1
beschuit
verkruimeld
▢
1
ei
▢
1
theelepel
tijm
▢
1
eetlepel(s)
grove mosterd]
▢
25
g
walnoten
in kleine stukjes
▢
500
g
gehakt
half om half
▢
50
g
brie
in dobbelsteentjes
▢
4
eetlepel(s)
bloem
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt.
Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt.
Prik er met je vingers een gat in waar je stukjes brie instopt.
Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje.
Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn.
Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een flinke lik grove mosterd
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas
/
Noten
/
Warme hapjes