Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignons alla Bolognese
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
g
champignons
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
fijngesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
1
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
400
g
tomaten
fijngehakt uit blik
▢
3
eetlepel(s)
oregano
fijngehakte verse
▢
450
g
spaghetti
▢
peper
versgemalen
▢
zout
▢
Parmezaan
Instructies
Snijd de steeltjes van de champignons.
Snijd de hoedjes in vieren.
Breng in een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing.
Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de ui en knoflook hierin in 2-3 min.
Voeg de champignons toe en roerbak ze 3-4 min. op hoog vuur.
Roer de tomatepuree, fijngehakte tomaten en 1 eetlepel oregano erdoor.
Zet het vuur laag en laat de saus ca. 5 minuten pruttelen.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Laat de pasta uitlekken, schep hem in een schaal en voeg de saus toe.
Meng goed.
Serveer met Parmezaanse kaas en de rest van de fijngehakt verse oregano
Voedingswaarden
Calories:
15
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch