Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
varkensfiletlapjes
▢
zout
▢
peper
▢
1
zak
aardappelkroketjes
diepvries 450 g
▢
2
potten
schorseneren
à 580 ml
▢
1
bekertje
crème fraîche
125 ml
▢
30
g
boter
of margarine
▢
½
zakje
peterselie
verse à 30 g
▢
frituurvet
Instructies
Frituurvet verhitten tot 180 °C.
Varkensfiletlapjes bestrooien met zout en peper.
Aardappelkroketjes frituren volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen schorseneren afgieten.
Crème fraîche in pan schenken.
Schorseneren toevoegen en zachtjes verwarmen.
Boter verhitten in koekenpan.
Varkensfiletlapjes in ca. 7 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Peterselie fijnhakken en schorseneren garneren met peterselie.
Filetlapjes serveren met aardappelkroketjes en romige schorseneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees