Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tilapia met geitenkaaskorst
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
sneetjes oud
witbrood
▢
100
g
Hollandse geitenkaas
50+
▢
½
zakje verse
peterselie
à 30 g
▢
2
schaaltjes
tilapiafilet
vis, à ca. 250 g
▢
2
komkommers
▢
1
rode ui
▢
6
eetlepels
vinaigrette limone
fles à 250 ml
▢
1
pak
aardappelpuree à la minute
180 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200°C.
Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen.
Kaas raspen.
Peterselie fijnknippen.
Broodkruimels met kaas en peterselie mengen.
Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien.
Tilapia in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en bruin bakken.
Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen.
Komkommers in plakjes snijden of schaven.
Ui pellen en in ringen snijden.
Komkommer en ui met dressing mengen.
Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Tilapia met puree en komkommersalade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Vis