Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortilla met kalkoen en paprika
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
eetlepel
Mexicaanse kruiden
▢
1
eetlepel
limoensap
▢
3
eetlepels
olijfolie
extra vierge met knoflook en chilipeper
▢
250
g
kalkoenborstfiletreepjes
▢
½
gele paprika
▢
4
eetlepels
zure room
▢
½
pakje
tomato frito
tomatenbasissaus
▢
4
tortilla's
gehalveerd
Instructies
In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren.
Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 minuten laten staan.
Paprika in 4 lange, dunne repen snijden.
Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.
Gourmetpannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 minuten bakken.
Na 3 minuten wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken.
Als vlees bruin en gaar is, 1-2 eetlepels tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is.
Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen.
Kalkoenreepjes op tortilla scheppen.
Wat zure room erop scheppen en oprollen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kalkoen
/
Tortilla
Land van herkomst
Mexico