Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
stengels
bleekselderij
▢
2
groene paprika's
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
schaaltje
varkensvleesreepjes
ca. 300 g
▢
1
doos
Soft Taco Dinner
362 g
▢
100
gram gewelde
abrikozen
zakje à 200 g
▢
100
g
cashewnoten
gezouten zakje à 150 g
▢
1
zak
friséesla
200 g
Instructies
Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Vlees ca. 3 minuten bakken.
Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken.
Seasoningmix (uit doos) en 1½dl water toevoegen en ca.10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren.
Abrikozen in stukjes snijden.
Cashewnoten grof hakken.
Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken.
Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten.
Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen.
Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Noten
/
Tortilla
/
Varkensvlees
/
Vlees