Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische burger in shoarmabroodje
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
shoarmabroodjes
▢
2
vegetarische hamburgers
▢
1
eetlepel
groene pesto
verse
▢
olijfolie
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
4
eetlepels
Griekse yoghurt
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
½
zakje
rucolasla
à 30 g, grofgesneden
Instructies
Shoarmabroodjes in vieren snijden, opensnijden en in mandje leggen.
Hamburgers in vieren snijden.
Pesto en 1 eetlepel olijfolie mengen en hamburgerpuntjes hiermee aan beide kanten dun bestrijken.
Op schaal leggen.
In kom knoflook, yoghurt en mayonaise door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Rucola in schaaltje doen.
In gourmetpannetje scheutje olijfolie verhitten en 1 of 2 burgerpuntjes knapperig bruinbakken, af en toe keren.
Intussen 1 of 2 shoarmabroodjes onder gourmetgrill roosteren.
Pitapuntjes vullen met wat rucola.
Burgerpuntjes erin stoppen en wat knoflooksaus erover scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Broodjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch