Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Visburger van Albert Heijn
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
boter
of margarine
▢
1
duopak
aardappelschijfjes
700 g
▢
1
schaaltje
kibbeling
ca. 300 g
▢
4
zoetzure
augurken
▢
4
zachte witte bolletjes
▢
6
eetlepels
mosterdsaus
flesje a 250 ml
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
Instructies
Laat de boter smelten in een braadpan.
Bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin.
Bak de kibbeling in een koekenpan (zonder boter!) ongeveer 5 minuten.
Snij de augurken in plakjes.
Snij de bolletjes open en smeer er wat mosterdsaus op.
Leg op elk bolletje een beetje sla en een stuk kibbeling.
Leg de augurkplakjes op de vis.
Leg de bolletjes op een bord en schep er de gebakken aardappels naast.
Maak van rest van sla een lekkere salade met een slasausje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Nederland