Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Endives sautées
gebakken witlof
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
struikjes
witlof
▢
zout
▢
peper
▢
50
g
boter
Instructies
Maak de struikjes wiotlof schoon.
Snij de onderkanten kegelvormig in stukken van 1½ cm breed.
Smelt in een koekenpan de boter en als ze kleur begint te krijgen voeg dan de stukjes witlof toe.
Bestrooi met zout en peper en bak ze onder af en toe roeren 6 à 7 minuten.
De witlof moet niet gaar worden.
Doe hem in een voorverwarmde dienschaal en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch