Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Escalopes de veau au porto
kalfslapjes met port
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kalfslapjes
▢
80
g
boter
▢
½
dl
slagroom
▢
1
dl
witte port
▢
80
g
geraspte kaas
▢
paneermeel
▢
zout
▢
peper
Instructies
Strooi zout en flink peper over het vlees.
Smelt 50 g boter in een pan en sauteer snel de kalfslapjes aan beide kanten bruin.
Beboter een ovenvaste schaal en leg hier de kalfslapjes in.
Strooi er geraspte kaas over.
Geef de port bij de braadboter, schraap alle aanbaksels goed los, geef er de room bij en
verwarm totdat de saus wat indikt.
Schenk de saus over het vlees.
Strooi er paneermeel over en schuif de schaal 10 minuten in een oven van 220 C.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk