Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsaladesaus met bier van Onbekende Auteur
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
2
grote
uien
fijngesnipperde
▢
2
eetlepels
bloem
▢
2½
dl
pils
▢
2
theelepels
suiker
▢
1
dl
azijn
▢
zout
▢
peper
Instructies
Verwarm de olie in een pannetje en laat de uien erin glazig worden.
Voeg al roerend de bloem erbij. Voeg dan in scheutjes de pils toe.
Roer er, als de saus een glad geheel is, de suiker en de azijn door en maak de saus af met wat zout en peper naar smaak.
Laat de saus ietsje afkoelen en giet haar dan over gekookte aardappelplakjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Dit recept kan gevarieerd worden door bijvoorbeeld blokjes appel of een rest vlees
toe te voegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Salade
/
Saus