Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Béatrix
garnituur Béatrix
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
morilles
▢
150
g
worteltjes
▢
400
g
aardappels
nieuwe
▢
4
artisjokbodems
Instructies
Schil de aardappeltjes, kook ze 5 minuten en sauteer ze dan in boter mooi bruin.
Maak de morilles schoon, snij ze in stukken en sauteer ze in wat boter.
Zet de worteltjes op met zoveel water dat ze juist bedekt zijn.
Geef er een lepeltjes suiker bij en wat zout en kook ze zachtjes totdat alle water verdampt is.
Rol ze door de caramel die ontstaat.
Snij de artisjokbodems in vieren en stoof ze zachtjes in wat boter.
Notities / Tips / Wijnadvies
Saustip:
De met water afgebluste braadjus.
Serveren bij:
Vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch