Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la beauharnais
garnituur beauharnais
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
kleine
artisjokbodems
▢
1
bosje
dragon
▢
2
dl
bearnaisesaus
▢
1
truffel
▢
400
g
aardappels
Instructies
Bereid van de aardappels pommes noissettes.
Steek ze hiertoe uit met een parisiennesteker, kook ze twee minuten en bak ze dan in boter bruin.
Haal de blaadjes van de dragon.
Was ze en hak ze tot puree.
Voeg deze toe aan de bearnaisesaus.
Warm de artisjokbodems op.
Vul deze met bearnaisesaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Saustip:
braadvocht afgeblust met madera en kalfsbouillon
Serveren bij:
klein vlees
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch