Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Henri IV
garnituur Henri IV
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
artisjokbodems
▢
vleesgelei
▢
400
g
aardappels
Instructies
Warm de bodems in wat water op.
Schil de aardappels.
Haal er met een parisiennesteker balletjes uit.
Kook ze 2 minuten in water met zout.
Bak ze dan in wat boter bruin.
Smelt de gelei en als hij warm is rol er dan de aardappeltjes door.
Leg ze op de bodems.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij tournedos en kalfslapjes met béarnaisesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk