Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Maillot
garnituur Maillot
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
wortels
▢
200
g
haricots verts
▢
2
meiraapjes
Instructies
Maak de wortels en raapjes schoon en snij ze in lucifergrote stokjes.
Stoof ze gedurende 10 minuten in wat boter.
Maak de haricots verts schoon.
Kook ze met wat water en zout in ca. 10 minuten beetgaar.
Laat uitlekken en stoof ze nog heel even in de boter.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij vlees, vooral ham met een demiglacesaus met madeira
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch