Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Niçoise
garnituur uit Nice / snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
tomaten
▢
1
teentje
knoflook
▢
dragon
▢
4
schijfjes
citroen
▢
4
zwarte olijven
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
25
g
ansjovisboter
▢
4
Ansjovis filets
Instructies
Plicheer en ontpit de tomaten.
Schil de knoflook.
Sauteer de tomaten in wat boter, geef er zout en peper over en pers er de knoflook over.
Garneer de vis met de ansjovisfilets, de olijven, de kappertjes en de tomaat.
Leg er schijfjes ansjovisboter op.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij Vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vis
Land van herkomst
Frankrijk