Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam kodja
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
g
kip
in stukken
▢
3
eetlepels
kemiriepasta
▢
½
theelepel
djahe
▢
2
bladeren
djeroekpoeroet
▢
2
stuks
daon salam
of laurierblad
▢
⅓
blok
santen
▢
2
eetlepels
rode kerriepasta
▢
1
theelepel
zout
Instructies
Kook de kip gaar in een halve l water, tezamen met de bladeren en wat zout.
Fruit de kerriepasta, kemiries en de djahe in wat olie.
Doe nu alles bij elkaar in een pan (kip, bouillon, gefruitte boemboe en santen).
Laat dit op laag vuur koken totdat de saus ingedikt is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Oosters