Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijn met spruiten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ajuin
▢
20
spruiten
▢
1
blik
tonijn
▢
Spek
▢
1
pompelmoes
▢
50
g
boter
▢
2
teentjes
look
▢
1
witloof
▢
4
bouchékes
waarin men ook vol au vent doet
Instructies
Snijd de ajuin heel fijn, de spruiten in schijfjes, de witloof in kleine stukken en hak de look.
Bak de ajuin glazig, doe dan het spek erbij en de look.
Voeg de spruiten en het witloof erbij
Stoof alles aan tot het gaar is , voeg dan de tonijn erbij.
Pers 1 pompelmoes erop, en voeg de 50 g boter eraan toe. (kan meer zijn, mocht het nog wat lopend zijn) en voeg een half glas water toe.
Bak de Bouchekes 10 minuten in de oven op 180 º C.
Leg op het bord 1 of 2 bouchekes per persoon en vul dit met het gerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer met mosterdpuree
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis
Land van herkomst
België