Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Appel amandel gebakje
Porties:
3
gebakjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
taartbodempjes
kant-en-klaar
▢
1
appel
in stukjes
▢
¼
dl.
slagroom
▢
3
theelepel
suiker
▢
beetje
boter
▢
paar
rozijnen
▢
wat
amandelen
fijngehakte / of andere nootjes
▢
pompoenpitten
Instructies
In een pan wat boter laten smelten en de stukjes appel er in smoren.
Ongeveer 2 of 3 eetlepels fijngehakte amandelen toevoegen en wat suiker.
Nog wat rozijnen er over strooien.
Ondertussen de slagroom met suiker opkloppen.
Taartbodempje met slagroom bedekken en daarna het (afgekoelde) appel-mengsel erop scheppen.
Nog wat pompoenpitten er over strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gebak
/
Noten
/
Taart
/
Zuidvruchten
Land van herkomst
Nederland