Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antwerpse peren in hun frakje
In de zomer smaken deze peren heerlijk met roomijs.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
peren
▢
1
kaneelstokje
▢
200
gr
water
▢
½
liter
warm water
Instructies
Was de peren zorgvuldig.
Zet ze samen met de suiker en het kaneelpijpje op in water, let het deksel op de kookpot en laat de peren langzaam stoven tot ze zacht zijn.
Schik de gestoofde peren op een bord.
Laat de saus eventjes tot de gewenste dikte inkoken en giet haar over de peren.
Notities / Tips / Wijnadvies
In de zomer smaken deze peren heerlijk met roomijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
België