Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pad thai met quorn en verse koriander
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
Conimex Maaltijdpakket Pad Thai
▢
1
rode ui
▢
1
pakje
Quorn
naturel
▢
400
g
geschaafde snijbonen
▢
3
eetlepels
fijngehakte koriander
▢
Conimex Wok Olie
▢
Conimex Japanse Sojasaus
Instructies
Leg de rijstnoedels (uit het pak) in 2 l water dat net van de kook af is.
Laat de rijstnoedels onder af en toe roeren 4 minuten weken.
Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Pel en snijd de ui in partjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een klein scheutje olie toe en wok de Quorn ca. 3 minuten.
Voeg de partjes ui en de snijbonen toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
Voeg dan de kruidenmix (uit het pak) toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de rijstnoedels en wat sojasaus naar smaak toe en wok nog 3 minuten.
Voeg dan de vissaus (uit het pak) en de helft van de koriander toe.
Goed mengen.
Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi er op het laatst de pindastukjes (uit het pak) en de rest van de koriander over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Atjar Tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch