Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehakt met pappadums
AH Gehaktbal en zo
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
g
rundergehakt
mager
▢
3
el
milde Indiase currypasta
▢
4
tomaten
in kleine stukjes
▢
8
pappadums naturel
▢
1
bakje
tzatziki
▢
15
g
verse koriander
fijngehakt
▢
1
mango
Instructies
Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul.
Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.
Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden.
Stapel ze op een bord.
Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.
Schep het gehakt in een warme schaal.
Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.
Voedingswaarden
Calories:
435
kcal
|
koolhydraten:
33
g
|
Protein:
29
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees