Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidtaart van Van Haersma Buma
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1¼
ons
boter
▢
1¼
ons
zelfrijzend bakmeel
▢
1¼
ons
rozijnen
▢
3
eieren
▢
1
eetlepel
kaneel
▢
¾
eetlepel
kruidnagelpoeder
of koekkruiden,
▢
½
eetlepel
noot
Instructies
De boter tot room roeren, eieren, kruiden, bloem, gewassen en gedroogde rozijnen op het laatst de suiker erdoor roeren.
De massa overdoen in een springvorm of broodblikje, dat met boter besmeerd is en met bloem bestrooid.
De koek ongeveer 1 uur in een vrij warme oven gaar bakken.
Op de suiker na kan men het mengsel van te voren maken, na toevoeging van de suiker dadelijk in de oven zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
/
Taart
/
Zuidvruchten
Land van herkomst
Nederland