Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Konijn met bier 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
wild konijn
▢
2
eetlepels
olie
▢
2
uien
▢
3
teentjes
knoflook
▢
1
laurierblad
▢
20
gr
bloem
▢
200
gr
champignons
▢
7½
dl
,bruin bier
▢
4
wortelen
▢
1
dl
slagroom
Instructies
Snijd het konijn in 6-8 stukken en braad die op hoog vuur met de boter en de olie aan.
Voeg de gesneden uien, de geperste knoflook en het laurierblaadje toe.
Strooi er, als alles goudbruin is gebakken, de bloem over, voeg de gesneden worteltjes en champignons toe en schenk het bier erbij.
Roer alles door en laat het ± 1 uur stoven.
Voeg een paar minuten voor het einde van de kooktijd de slagroom toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
België