wild

Recepten met wild🍴

Wild is een delicatesse die steeds toegankelijker wordt, zowel bij de poelier als in de supermarkt. Deze bijzondere vleessoort biedt een rijke, diepe smaak die perfect is voor feestelijke maaltijden of speciale gelegenheden. In deze categorie vind je een verzameling recepten waarin wild centraal staat. Of je nu kiest voor hert, fazant, haas, of ander wild, deze gerechten zorgen voor een culinaire ervaring die je gasten zal verrassen. Ontdek klassieke en moderne bereidingen en laat je inspireren door de veelzijdigheid van wildvlees in de keuken. Breng je kookkunsten naar een hoger niveau met onze zorgvuldig samengestelde recepten!


Ambachtelijke Wildbouillon met Hert en Wilde Zwijn
Basisrecept wildfond
Belgisch konijn met tutti frutti
Bouillon de gibier
Bretonse wildzwijnsfricassée
Cinghiale
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Civet de chevreuil
Civet de lièvre
Civet de lievre a l’Allemand
Civet de lièvre aux pruneaux
Civet de Lievre aux Pruneaux van Henk van Lierop
Civet de Lievre van Henk van Lierop
Consommé Nesselrode
Consommé Saint Hubert
Cotelette de marcassin en tarte tatin de pommes et fiques
Côtelettes de chevreuil à la crème
Côtelettes de chevreuil au genièvre
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Côtelettes de marcassin aux poires
Cotelettes de marcassin aux poires van Henk van Lierop
Côtelettes de marcassin Saint-Hubert
Duifjes met veenbessen
English pie with rabbit
English pie with rabbit
Faisan de la Forestière
Fazant op z’n Offenburgs
Fazantlolly met heldere saus van crêpes, champignons en zuurkool
Filet de cerf et mousseline de marrons
Filet de cerf grillé et beurre aux pieds de moutons
Filet de cerf grillee et beurre aux pieds de moutons
Filet de marcassin aux poire de nash
Filet de marcassin aux poires Nashi
Gans
Gebakken konijnelever met Luikse stroop en bananekroketjes
Gebraad van wild zwijn met honing
Gebraden Eend met Hazelnootmousseline en Pompoenchutney
Gebraden Eend met Hazelnootmousseline en Pompoenchutney
Gebraden Eend met Parmaham Taartje en Sinaasappelsaus
Gebraden Eend met Parmaham Taartje en Sinaasappelsaus
Gebraden Fazant met Herfstige Vulling
Gebraden konijn met saus á la Talpag
Gebraden Patrijs met Hazelnootkaramel en Maïscrème
Gebraden Patrijs met Hazelnootkaramel en Maïscrème
Gebraiseerde Parelhoenderbouten met Rode Wijn en Kruiden
Gebraiseerde Parelhoenderbouten met Rode Wijn en Kruiden
Gegrilde Hazerug met Kruidige Portsaus
Gegrilde Hertenbiefstuk met Rodeportsaus
Hertenbiefstukjes met rode wijnsaus en gemengde paddenstoelen
Gegrilde Hertenbiefstukjes met Romige Rode Wijnsaus en Gemengde Paddenstoelen
Wildzwijnfilet met eekhoorntjesbrood en kastanjepuree
Gegrilde Wildzwijnfilet met Eekhoorntjesbrood en Kastanjepuree
Gekarameliseerde Kastanjes met Cognac
Gemarineerd konijn of haas
Gemarineerd Wild Zwijn met Rode Kool
Gepaneerde Escalopes van Konijnenrug op Weense Wijze
Gepaneerde Konijnerugfilets op Weense Wijze
Geroosterde Patrijs met Hazelnootkaramel en Maiscrème
Geroosterde Ree met Kruidenkorst
Gestoofd konijn
Gestoofd konijn met stroop
Gestoofd konijn met tomatenjus
Gestoofde haas van Andorra
Gestoofde Hazenachterboutjes met Romige Paprikasaus en Knolselderijpuree
Gestoofde Konijnenbouten met Romige Mosterdsaus
Gestoofde Konijnenbouten met Romige Mosterdsaus
Gevulde Konijnenbout met Tijm-Portsaus
Gevulde Konijnenbout met Tijm-Portsaus
Gevulde Konijnenbouten met Tijm-Portsaus
Gevulde Konijnepoten met Dragon en Bacon, geserveerd met Mosterd-Wijnsaus
Gevulde konijnepoten met Dragonsaus
Parelhoenfilet in Chinese kool met bospaddenstoelen en Chartreusesaus
Gevulde Parelhoenfilet in Gestoomde Chinese Kool met Bospaddenstoelen
Gevulde soesjes met foie gras
Gevulde soesjes met foie gras
Gevulde Wildzwijnrollade met Pruimen-Sjalotsaus
Gevulde Wildzwijnrollade met Pruimen-Sjalotsaus
Gigue de chevreuil à la Beaujeu
Gigue de chevreuil sauce Diane
Gigue de hevreuil à la broche
Grootmoeders konijn
Haas braden
Haas in roomsaus
Haas met pruimen
Haas met speculaas
Haas uit het land van Herve
Hazebouten met pruimen, gestoofd in Mc Chouffe
Hazenbout met tutti frutti
Hazenbout met tutti frutti
Hazenbrood
Hazenfilet in Groene Kool met Bierjus
Hazenpastei
Hazenpastei van G. J. Jordaan-Ebbinge
Hazenpaté met Armagnac
Hazenpeper
Hazenpeper en Croute met Kweepeer
Hazenpeper onder pureedakje
Hazenrug met kersensaus
Hazenrug met Kruidige Portsaus en Geglaceerde Kastanjes
Hazenrug met Kruidige Portsaus en Geglaceerde Kastanjes
Hazenrug met mosterd
Hazenrug met roomsaus
Hazenrug met rozijnen
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten tijmsaus
Hazenrugfilet met appelrösti
Hazenrugfilet met gebakken appel
Hazenrugfilet met mosterdsaus
Hazenrugfilet met Sinaasappel-Wijnsaus en Gepofte Knoflook
Hazenrugfilet met Verse Cranberrysaus
1
2
3