Ambachtelijke Wildbouillon met Hert en Wilde Zwijn
Belgisch konijn met tutti frutti
Bretonse wildzwijnsfricassée
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Civet de lievre a l’Allemand
Civet de lièvre aux pruneaux
Civet de Lievre aux Pruneaux van Henk van Lierop
Civet de Lievre van Henk van Lierop
Cotelette de marcassin en tarte tatin de pommes et fiques
Côtelettes de chevreuil à la crème
Côtelettes de chevreuil au genièvre
Côtelettes de chevreuil aux cerises
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
Côtelettes de chevreuil aux poires
Côtelettes de chevreuil Conti
Côtelettes de marcassin à l’orange
Côtelettes de marcassin à la Romanof
Côtelettes de marcassin aux poires
Cotelettes de marcassin aux poires van Henk van Lierop
Côtelettes de marcassin Saint-Hubert
Fazantlolly met heldere saus van crêpes, champignons en zuurkool
Filet de cerf et mousseline de marrons
Filet de cerf grillé et beurre aux pieds de moutons
Filet de cerf grillee et beurre aux pieds de moutons
Filet de marcassin aux poire de nash
Filet de marcassin aux poires Nashi
Gebakken konijnelever met Luikse stroop en bananekroketjes
Gebraad van wild zwijn met honing
Gebraden Eend met Hazelnootmousseline en Pompoenchutney
Gebraden Eend met Parmaham Taartje en Sinaasappelsaus
Gebraden Fazant met Herfstige Vulling
Gebraden konijn met saus á la Talpag
Gebraden Patrijs met Hazelnootkaramel en Maïscrème
Gebraiseerde Parelhoenderbouten met Rode Wijn en Kruiden
Gegrilde Hazerug met Kruidige Portsaus
Gegrilde Hertenbiefstuk met Rodeportsaus
Gegrilde Hertenbiefstukjes met Romige Rode Wijnsaus en Gemengde Paddenstoelen
Gegrilde Wildzwijnfilet met Eekhoorntjesbrood en Kastanjepuree
Gekarameliseerde Kastanjes met Cognac
Gemarineerd konijn of haas
Gemarineerd Wild Zwijn met Rode Kool
Gepaneerde Escalopes van Konijnenrug op Weense Wijze
Gepaneerde Konijnerugfilets op Weense Wijze
Geroosterde Patrijs met Hazelnootkaramel en Maiscrème
Geroosterde Ree met Kruidenkorst
Gestoofd konijn met stroop
Gestoofd konijn met tomatenjus
Gestoofde haas van Andorra
Gestoofde Hazenachterboutjes met Romige Paprikasaus en Knolselderijpuree
Gestoofde Konijnenbouten met Romige Mosterdsaus
Gevulde Konijnenbout met Tijm-Portsaus
Gevulde Konijnenbouten met Tijm-Portsaus
Gevulde Konijnepoten met Dragon en Bacon, geserveerd met Mosterd-Wijnsaus
Gevulde konijnepoten met Dragonsaus
Gevulde Parelhoenfilet in Gestoomde Chinese Kool met Bospaddenstoelen
Gevulde soesjes met foie gras
Gevulde Wildzwijnrollade met Pruimen-Sjalotsaus
Gigue de chevreuil à la Beaujeu
Gigue de chevreuil sauce Diane
Gigue de hevreuil à la broche
Haas uit het land van Herve
Hazebouten met pruimen, gestoofd in Mc Chouffe
Hazenbout met tutti frutti
Hazenfilet in Groene Kool met Bierjus
Hazenpastei van G. J. Jordaan-Ebbinge
Hazenpeper en Croute met Kweepeer
Hazenpeper onder pureedakje
Hazenrug met Kruidige Portsaus en Geglaceerde Kastanjes
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten tijmsaus
Hazenrugfilet met appelrösti
Hazenrugfilet met gebakken appel
Hazenrugfilet met mosterdsaus
Hazenrugfilet met Sinaasappel-Wijnsaus en Gepofte Knoflook
Hazenrugfilet met Verse Cranberrysaus