Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Kastanjesambal
Porties:
10
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
10
Spaanse pepers
▢
2
niet al te kleine uien
▢
6
teentjes
knoflook
▢
8
gekookte
kastanjes
▢
Plantaardige olie
▢
Zout
▢
Zoete ketjap manis
Instructies
Snijd alle ingrediënten zo fijn mogelijk.
Bak alles al roerend in hete plantaardige olie.
Haal de pan van het vuur, voeg een snufje zout toe en roer er een scheutje zoete ketjap doorheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bewaar de sambal koel en consumeer binnen enkele weken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus