Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Waterzooi van vis van Astrid Veltman
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
½
knolselderij
▢
1
kg
zoetwatervis
van verschillende soorten
▢
peper
▢
zout
▢
laurier
▢
tijm
▢
kruidnagel
▢
100
gr
boter
▢
¼
liter
witte wijn
▢
water
▢
1
snee
brood
of 2 eetlepels paneermeel
Instructies
Maak de knolselderij en de ui schoon, was ze en snijd in julienne.
Maak de vis schoon en verdeel hem in stukken van ± 5 cm.
Doe de vis, de groenten, de kruiden en de boter in een hoge kookpan, overgiet met de witte wijn en voeg water bij tot alles onder staat.
Laat de vis 15 minuten pocheren.
Voeg dan de verbrokkelde snee brood of het paneermeel toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dien op in een soepterrine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
België