Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Smoor djawa van Jan Plasmans
Runder riblappen uit Indonesie
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
2
peper rood
▢
750
gram
runder riblappen
▢
30
gram
boter
▢
3
teentjes
knoflook
▢
1
theelepels
laos
▢
peper
naar smaak
▢
1
theelepels
nootmuskaat
▢
1
eetlepels
azijn
▢
1
dl
ketjap
▢
2
dl
azijn
▢
4
aardappel
▢
3
tomaten
▢
1
eetlepels
maizena
Instructies
Ui in halve ringen ,vlees braden met de uien ,dan de overige ingredienten.
3 uur zachtjes stoven.
½uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
Aanmaken met maizena.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië