Smoor djawa van Jan Plasmans

Runder riblappen uit Indonesie
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 peper rood
  • 750 gram runder riblappen
  • 30 gram boter
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 theelepels laos
  • peper naar smaak
  • 1 theelepels nootmuskaat
  • 1 eetlepels azijn
  • 1 dl ketjap
  • 2 dl azijn
  • 4 aardappel
  • 3 tomaten
  • 1 eetlepels maizena

Instructies

  • Ui in halve ringen ,vlees braden met de uien ,dan de overige ingredienten.
  • 3 uur zachtjes stoven.
  • ½uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
  • Aanmaken met maizena.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië