Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snijbonen soep uit Indonesie
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
snijbonen
▢
2
sjalot
▢
1
rode peper
▢
100
gram
tauge
▢
2
eetlepels
zonnebloem olie
▢
70
gram
tomaten puree
▢
1
pot
bonen wit
▢
1
blikken
kip soepkerrie
Instructies
Kook de snijbonen in weinig water in circa 8 minuten gaar.
Pel de sjalotten en snipper ze fijn.
Was de peper en halveer hem.
Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn.
Was de tauge en laat het uitlekken.
Verhit de olie in een pan soeppan.
Fruit de sjalot met de tomatenpuree circa 3 minuten.
Laat de witte bonen uitlekken en voeg ze met de peper toe.
Voeg ook de kip kerriesoep en de snijbonen toe en breng het geheel aan de kook.
Verdeel de tauge over 4 kommen en schep de soep erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Soep
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch