Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi tjau pudak van Jan Plasmans
Varkens blokjes met djahe en laska
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkensvlees
▢
1
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
½
theelepels
djahe
▢
30
gram
boter
▢
25
gram
laska
▢
2
dl
water
▢
zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
▢
1
eetlepels
ketjap manis
Instructies
Fruit in wat margarine de ui, knoflook en djahe lichtbruin.
Doe er dan de vleesblokjes erbij en kruid het af met zout en peper.
Zijn de vleesblokjes rondom bruin, dan wat ketjap en vermicelli toevoegen.
Alles op een klein vuur door laten koken tot het geheel goed gebonden is.
Gebruik niet teveel water!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees