Babi tjau pudak van Jan Plasmans

Varkens blokjes met djahe en laska
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram varkensvlees
  • 1 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ theelepels djahe
  • 30 gram boter
  • 25 gram laska
  • 2 dl water
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • 1 eetlepels ketjap manis

Instructies

  • Fruit in wat margarine de ui, knoflook en djahe lichtbruin.
  • Doe er dan de vleesblokjes erbij en kruid het af met zout en peper.
  • Zijn de vleesblokjes rondom bruin, dan wat ketjap en vermicelli toevoegen.
  • Alles op een klein vuur door laten koken tot het geheel goed gebonden is.
  • Gebruik niet teveel water!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees