Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaas met gember
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
varkenshaas
▢
1
stukjes
gemberwortel
▢
zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
▢
2
sjalot
▢
4
eetlepels
soja saus
▢
2
eetlepels
azijn
▢
2,8
dl
bouillon
▢
2
eetlepels
bieslook
Instructies
Wrijf het vlees in met zout en peper.
Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven
een mengsel van bouillon, sojasaus en azijn.
Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië