Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roggebroodhapje met biet en zalm
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
uitsteekvormpje doorsnede 3 cm
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
eetlepel
knoflookbieslook
fijngeknipt
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
1
gekookte
biet
schoongemaakt
▢
2
sneetjes
licht roggebrood
▢
1
eetlepel
mayonaise
▢
1
bakje
gerookte zalmblokjes
100 g
Instructies
In kommetje olie en citroensap tot dressing kloppen.
In ander kommetje bieslook,kappertjes en ½ eetlepel dressing door elkaar scheppen.
Biet in 8 plakjes snijden en er met uitsteekvormpje 8 even grote rondjes uitsteken. Plakjes in dressing leggen.
Sneetjes roggebrood in vieren snijden en dun bestrijken met mayonaise.
Hierop plakjes biet leggen en zalmblokjes erover verdelen.
Bieslook en kappertjes erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
bereidingstijd 10 minuten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hapjes
/
Vis