Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Loempia’s met Zoete Chilisaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakje
Alpro® Soya Fijngehakt
▢
1
spitskool of Chinese kool
▢
2
bosuitjes
▢
250
g
taugé
▢
1
teen
knoflook
▢
½
verse
chilipeper
▢
1
cm
verse gember
▢
30
g
hazelnoten
▢
Verse
koriander naar smaak
▢
1
pakje
diepvries loempia deeg
▢
Maïzena
▢
Zoete chilisaus
Instructies
Snijd de uitjes, knoflook, chilipeper en gember fijn.
Fruit deze gedurende 5 minuten met een beetje olie in een koekenpan tot ze glazig zijn.
Snijd ondertussen de spitskool in fijne reepjes.
Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt en de spitskool toe, en fruit dit 5 minuten tot de kool gaar wordt.
Voeg als laatste de gekneusde hazelnoten, taugé en koriander toe.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Vul het loempia deeg met het koolmengsel, maak rolletjes en plak ze dicht met een papje van maïzena en water.
Frituur de loempia’s op 180°C goudbruin.
Serveer ze met zoete chilisaus.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
2
mg
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
China
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch