Snijd de bosuitjes, knoflook, chilipeper en gember fijn.
Fruit dit mengsel 5 minuten in een beetje olie tot het glazig is.
Snijd de spitskool in fijne reepjes.
Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt en de spitskool toe aan de pan en bak nog 5 minuten mee tot de kool zacht wordt.
Kneus de hazelnoten en voeg ze samen met taugé en koriander toe.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Vul het loempiadeeg met het koolmengsel.
Rol de loempia’s op en plak dicht met een papje van maïzena en water.
Frituur de loempia’s op 180°C tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer warm met zoete chilisaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met extra koriander en partjes limoen voor een frisse touch.Wijnadvies:Combineer met een koele glas rosé of een frisse witte wijn zoals Pinot Grigio.