Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verse Snijbonen en Shii-take Wok
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
cm
verse gember
fijngehakt
▢
2
bosuitjes
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
250
g
snijbonen
in schuine stukjes gesneden
▢
250
g
shii-takes
in schuine stukjes gesneden
▢
1
pakje
Alpro® Soya Fijngehakt
▢
1
blik
bamboescheuten
uitgelekt
▢
125
g
taugé
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
▢
Voor de saus:
▢
2
el
sojasaus
▢
1
tl
suiker
▢
2
druppels
sesamolie
▢
1
el
zoete chilisaus
▢
1
tl
maïzena
Instructies
Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom.
Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een wok.
Voeg de fijngehakte gember, bosui en knoflook toe, en roerbak gedurende 30 seconden.
Voeg de snijbonen en shii-takes toe samen met een ½ glas water.
Voeg, zodra de snijbonen gaar zijn, het Alpro® Soya Fijngehakt, bamboescheuten en taugé toe.
Kook het geheel gedurende 2 minuten.
Schenk de saus erbij, roer nog even goed door en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze smaakvolle en gezonde snijbonen en shii-take wok als heerlijk bijgerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch