Verse Snijbonen en Shii-take Wok

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 cm verse gember fijngehakt
  • 2 bosuitjes gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 250 g snijbonen in schuine stukjes gesneden
  • 250 g shii-takes in schuine stukjes gesneden
  • 1 pakje Alpro® Soya Fijngehakt
  • 1 blik bamboescheuten uitgelekt
  • 125 g taugé
  • Alpro® Soya Bakken & Braden
  • Voor de saus:
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl suiker
  • 2 druppels sesamolie
  • 1 el zoete chilisaus
  • 1 tl maïzena

Instructies

  • Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom.
  • Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een wok.
  • Voeg de fijngehakte gember, bosui en knoflook toe, en roerbak gedurende 30 seconden.
  • Voeg de snijbonen en shii-takes toe samen met een ½ glas water.
  • Voeg, zodra de snijbonen gaar zijn, het Alpro® Soya Fijngehakt, bamboescheuten en taugé toe.
  • Kook het geheel gedurende 2 minuten.
  • Schenk de saus erbij, roer nog even goed door en serveer.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze smaakvolle en gezonde snijbonen en shii-take wok als heerlijk bijgerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch