Verse Snijbonen en Shii-take Wok
Ingrediënten
- 1 cm verse gember fijngehakt
- 2 bosuitjes gesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 250 g snijbonen in schuine stukjes gesneden
- 250 g shii-takes in schuine stukjes gesneden
- 1 pakje Alpro® Soya Fijngehakt
- 1 blik bamboescheuten uitgelekt
- 125 g taugé
- Alpro® Soya Bakken & Braden
- Voor de saus:
- 2 el sojasaus
- 1 tl suiker
- 2 druppels sesamolie
- 1 el zoete chilisaus
- 1 tl maïzena
Instructies
- Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom.
- Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een wok.
- Voeg de fijngehakte gember, bosui en knoflook toe, en roerbak gedurende 30 seconden.
- Voeg de snijbonen en shii-takes toe samen met een ½ glas water.
- Voeg, zodra de snijbonen gaar zijn, het Alpro® Soya Fijngehakt, bamboescheuten en taugé toe.
- Kook het geheel gedurende 2 minuten.
- Schenk de saus erbij, roer nog even goed door en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze smaakvolle en gezonde snijbonen en shii-take wok als heerlijk bijgerecht!