Rooster de paprika's gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C, tot ze zwart worden.
Plaats ze vervolgens 10 minuten in een boterhamzakje en verwijder het velletje met water.
Ontdoe de paprika van zaadjes en snijd ze in blokjes van 2 cm.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en hak de knoflook fijn.
Verwarm de knoflook in een koekenpan met olijfolie, voeg de uitgelekte bonen, tomaten en paprika toe.
Voeg na 2 minuten de tofu blokjes toe.
Breng op smaak met oregano, citroenrasp, zout en peper.
Scheur de Little Gem sla en verdeel deze over 4 borden.
Bedek met het tofu-bonenmengsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een lekker vers stokbrood om het gerecht compleet te maken.Voeg pijnboompitten of geroosterde zonnebloempitten toe voor extra crunch.
Garneer met verse kruiden zoals basilicum of peterselie voor een smaakvolle finishing touch.