Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeeaster met rozijnen en amandelen
AllerHande 1997
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
doosjes zeeaster
á 150 g,
▢
2
eetlepels
garneeramandelen
zakje á 45 g, Baukje,
▢
2
eetlepels
olijfolie,
▢
2
eetlepels
blanke rozijnen,
▢
zout
▢
cayennepeper
Instructies
Zeeaster in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken.
In droge koekenpan amandelen in ca. 2 minuten rondom bruin roosteren, op bord af laten koelen.
In pan olie verhitten, zeeaster door olie scheppen en met rozijnen en zout ca. 2 à 3 minuten afgedekt op laag vuur verhitten, af en toe omscheppen.
Op smaak brengen met cayennepeper.
Amandelen grof hakken.
Over gesmoorde zeeaster strooien.
Serveren bij varkenshaas en (basmati)rijst.
Voedingswaarden
Calories:
110
kcal
|
koolhydraten:
6
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
9
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Jaargetijde:
Snel te maken