Zeeaster met rozijnen en amandelen
AllerHande 1997
Ingrediënten
- 2 doosjes zeeaster á 150 g,
- 2 eetlepels garneeramandelen zakje á 45 g, Baukje,
- 2 eetlepels olijfolie,
- 2 eetlepels blanke rozijnen,
- zout
- cayennepeper
Instructies
- Zeeaster in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken.
- In droge koekenpan amandelen in ca. 2 minuten rondom bruin roosteren, op bord af laten koelen.
- In pan olie verhitten, zeeaster door olie scheppen en met rozijnen en zout ca. 2 à 3 minuten afgedekt op laag vuur verhitten, af en toe omscheppen.
- Op smaak brengen met cayennepeper.
- Amandelen grof hakken.
- Over gesmoorde zeeaster strooien.
- Serveren bij varkenshaas en (basmati)rijst.
Voedingswaarden
Calories: 110 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 3 g | Vet: 9 g