Zeeaster met rozijnen en amandelen

AllerHande 1997
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 doosjes zeeaster á 150 g,
  • 2 eetlepels garneeramandelen zakje á 45 g, Baukje,
  • 2 eetlepels olijfolie,
  • 2 eetlepels blanke rozijnen,
  • zout
  • cayennepeper

Instructies

  • Zeeaster in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken.
  • In droge koekenpan amandelen in ca. 2 minuten rondom bruin roosteren, op bord af laten koelen.
  • In pan olie verhitten, zeeaster door olie scheppen en met rozijnen en zout ca. 2 à 3 minuten afgedekt op laag vuur verhitten, af en toe omscheppen.
  • Op smaak brengen met cayennepeper.
  • Amandelen grof hakken.
  • Over gesmoorde zeeaster strooien.
  • Serveren bij varkenshaas en (basmati)rijst.

Voedingswaarden

Calories: 110 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 3 g | Vet: 9 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Extra aanwijzing Snel te maken