Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knapperige koriander tofu
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blok
tofu naturel
375 g AH Biologisch
▢
2
eieren
M (AH Biologisch)
▢
2
tenen
knoflook
AH Biologisch
▢
1
zakje
koriander
verse / AH Biologisch
▢
zout
▢
peper
▢
4
beschuiten
AH Biologisch
▢
1
dl
olijfolie
AH Biologisch
▢
1
zakje
jonge bladsla
AH Biologisch
Instructies
Tofu in ca. 8 plakken van 1 cm dik snijden en goed droog deppen.
Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijn hakken.
In diep bord eieren loskloppen met knoflook, koriander en royaal zout en peper. Boven ander bord beschuiten verkruimelen.
Plakken tofu door eimengsel wentelen, ca. 5 minuten erin laten liggen (regelmatig omwentelen) en vervolgens door beschuitkruim halen.
In koekenpan olijfolie verhitten en plakken tofu in ca. 5 minuten knapperig bruin bakken.
Serveren op bedje van biologische jonge bladsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Mediterraan
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch