Bosuitjes schoonmaken en schuin in ringetjes snijden.
Steeltjes van peterselie verwijderen, blad fijn hakken.
Olijven in vieren snijden. In zeef linzen laten uitlekken.
In magnetronschaal linzen, uienringetjes, peterselie, olijven en kappertjes door elkaar scheppen.
In magnetron afgedekt ca. 3 minuten verwarmen op vol vermogen (700 Watt). Linzen op smaak brengen met dressing, zout en peper.
Sla over twee grote borden verdelen.
Linzensalade in het midden scheppen.
Plakken geitenkaas op bordje leggen en in magnetron ca. 1 minuut verwarmen op vol vermogen.
Smeltende kaas op linzensalade leggen en honing erover druppelen.
Serveren met grof volkorenbrood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Warme geitenkaas uit de magnetron is ook als nagerecht heerlijk. Druppel er wat meer honing over en serveer met aardbeien of druiven en geroosterde amandelen.