Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
komkommer
▢
1
kipfilet fumé
ca. 100 g
▢
1
zakje
langkorrelrijst
kant-en-klare 250 g
▢
1
zak
rode paprika-mascarponesoep
400 ml
▢
⅓
zakje
bieslook
verse a 25 g
Instructies
Komkommer schillen en in lengte halveren.
Met theelepel zaadjes eruit schrapen.
Komkommer en kipfilet in blokjes snijden en over twee diepe borden verdelen.
Rijst en soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Bieslook boven kom fijn knippen, warme rijst erdoor mengen.
Soep over garnituur in borden schenken en in het midden van elk bord een bergje bieslookrijst scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Rijst
/
Soep
Land van herkomst
Mediterraan