Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 1 kipfilet fumé ca. 100 g
  • 1 zakje langkorrelrijst kant-en-klare 250 g
  • 1 zak rode paprika-mascarponesoep 400 ml
  • zakje bieslook verse a 25 g

Instructies

  • Komkommer schillen en in lengte halveren.
  • Met theelepel zaadjes eruit schrapen.
  • Komkommer en kipfilet in blokjes snijden en over twee diepe borden verdelen.
  • Rijst en soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Bieslook boven kom fijn knippen, warme rijst erdoor mengen.
  • Soep over garnituur in borden schenken en in het midden van elk bord een bergje bieslookrijst scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kip / Rijst / Soep
Land van herkomst Mediterraan