Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvlees in pindasaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
helft van basisrecept voor runderlappen met tomaat
▢
3
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepels
pindakaas
▢
1
theelepel
gemberpoeder
▢
1
theelepel
serehpoeder
▢
2
theelepels
sambal oelek
▢
30
g
santen
Instructies
Runderlappen in blokjes snijden.
Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen.
Pindakaas, gemberpoeder, serehpoeder en sambal erdoor roeren.
Kruidenmengsel, santen en 1 1/2 dl water door vlees met tomaat roeren.
Aan de kook brengen en afgedekt nog ca.
30 minuten zachtjes laten sudderen, af en toe omscheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met nasi goreng en komkommersla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees