Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peultjessalade met geitenkaas
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
7,5
gr
basilicum
verse
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
1 ½
eetlepel
dragonazijn
▢
mespunt
Zaanse mosterd
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
300
g
peultjes
diepvries, Bonduelle
▢
75
g
geitenkaas
zachte / Bettinne Blanc,
▢
½
eetlepel
roze peperbessen
potje á 23 g, Royal Mail
▢
zout
Instructies
VOORBEREIDEN:
Basilicumblaadjes van takjes nemen en blaadjes in grove reepjes snijden.
In schaal olie, azijn, mosterd, zout en peper tot dressing roeren.
Basilicum erdoor roeren.
Bevroren peultjes erdoor scheppen en in 3 uur laten ontdooien.
Af en toe omscheppen.
Intussen korstjes van kaas snijden en kaas verkruimelen.
BEREIDEN:
Peultjessalade nogmaals omscheppen.
Geitenkaas en peperbessen erover strooien.
Serveren bij gegrilde entrecote en risotto.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch