Peultjessalade met geitenkaas
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 7,5 gr basilicum verse
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 ½ eetlepel dragonazijn
- mespunt Zaanse mosterd
- zwarte peper versgemalen
- 300 g peultjes diepvries, Bonduelle
- 75 g geitenkaas zachte / Bettinne Blanc,
- ½ eetlepel roze peperbessen potje á 23 g, Royal Mail
- zout
Instructies
VOORBEREIDEN:
- Basilicumblaadjes van takjes nemen en blaadjes in grove reepjes snijden.
- In schaal olie, azijn, mosterd, zout en peper tot dressing roeren.
- Basilicum erdoor roeren.
- Bevroren peultjes erdoor scheppen en in 3 uur laten ontdooien.
- Af en toe omscheppen.
- Intussen korstjes van kaas snijden en kaas verkruimelen.
BEREIDEN:
- Peultjessalade nogmaals omscheppen.
- Geitenkaas en peperbessen erover strooien.
- Serveren bij gegrilde entrecote en risotto.