Peultjessalade met geitenkaas

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 7,5 gr basilicum verse
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 ½ eetlepel dragonazijn
  • mespunt Zaanse mosterd
  • zwarte peper versgemalen
  • 300 g peultjes diepvries, Bonduelle
  • 75 g geitenkaas zachte / Bettinne Blanc,
  • ½ eetlepel roze peperbessen potje á 23 g, Royal Mail
  • zout

Instructies

VOORBEREIDEN:

  • Basilicumblaadjes van takjes nemen en blaadjes in grove reepjes snijden.
  • In schaal olie, azijn, mosterd, zout en peper tot dressing roeren.
  • Basilicum erdoor roeren.
  • Bevroren peultjes erdoor scheppen en in 3 uur laten ontdooien.
  • Af en toe omscheppen.
  • Intussen korstjes van kaas snijden en kaas verkruimelen.

BEREIDEN:

  • Peultjessalade nogmaals omscheppen.
  • Geitenkaas en peperbessen erover strooien.
  • Serveren bij gegrilde entrecote en risotto.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas / Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch