Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rauwkostsalade met sandwiches
Aller Hande 1997
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
blikjes
maïskorrels
150 g, Bonduelle,
▢
2
bakjes
bleekselderijrauwkost
150 g,
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
slagroom
▢
2
theelepels
dille
▢
2
theelepels
citroensap
▢
zout
▢
peper
▢
8
sneetjes
volkorenbrood
▢
12
plakjes
geroosterde achterham
▢
1
bakje
tuinkers
Instructies
Maïs afgieten en door salade scheppen.
In kommetje mayonaise, slagroom en dille tot sausje roeren.
Op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
Brood dun besmeren met sausje.
Op vier sneetjes brood elk 3 plakjes ham leggen.
Andere sneetjes erop leggen, diagonaal doorsnijden en op bord leggen.
Rest van saus door salade scheppen en naast sandwiches scheppen.
Garneren met tuinkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Lunch
/
Salade
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken